Junior Productmanager Wondzorg

Michiel

Michiel is Junior Productmanager Wondzorg. Hij is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de wond artikelen op de Mediq bestelportalen. Hij heeft veel verschillende taken: als de verkooptekst onduidelijk is, of de aantallen kloppen niet, dan werkt hij samen met verschillende afdelingen om dit aan te passen. “Het is een hele brede functie. Dat maakt het heel erg leuk, omdat je met veel verschillende dingen bezig bent.”

Junior Productmanager Wondzorg

Michiel

Michiel is Junior Productmanager Wondzorg. Hij is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de wond artikelen op de Mediq bestelportalen. Hij heeft veel verschillende taken: als de verkoop tekst onduidelijk is, of de aantallen kloppen niet, dan werkt hij samen met verschillende afdelingen om dit aan te passen. “Het is een hele brede functie. Dat maakt het heel erg leuk, omdat je met veel verschillende dingen bezig bent.”

Een unieke baan

Binnen Mediq staat je best doen centraal, en hier is elke medewerker mee bezig. “Ik werk in de zorg omdat het een belangrijk doel heeft. We zijn niet zomaar een webshop; wat wij leveren moet op tijd bij de klant aankomen. Je helpt mensen echt verder. Als er een probleem is, zie je iedereen sneller werken voor die ene klant.” 

Bij Mediq speelt er een combinatie van echt iets doen voor mensen, en binnen een innovatief bedrijf werken. Dat is waarom Michiel bij ons wilde werken. “Geen twee dagen zijn hetzelfde. Je moet over veel zaken meepraten, en zo kom je in contact met veel afdelingen. Niet alleen het werk is heel veelzijdig, maar het samenwerken ook.”

De perfecte werkdag

Ook al werken we tegenwoordig vanuit huis vanwege Covid-19 maatregelen, Michiel maakt er het beste van. “Het is pittig om met Corona thuis te werken. Ik mag elke woensdag naar kantoor, en ik vind het dan fijn om met collega’s te sparren of om gewoon even met ze te praten.” Maar wat maakt nu de perfecte dag? “Vooruitgang boeken met projecten en dat je daar verschil in ziet betekent voor mij een geslaagde werkdag. We zijn nu bijvoorbeeld bezig om een systeem te automatiseren, en het is leuk om dat terug te zien in een werkend product.”

Collega’s

Mediq ondersteunt mensen met een ernstige ziekte of chronisch aandoening en degenen die voor het zorgen. ‘Om hen goed en snel te helpen, willen we de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van onze online omgevingen goed op orde hebben. Een mooi voorbeeld is Pien, onze kennisbank voor mensen met incontinentieproblemen. En natuurlijk Mediq.nl als startpunt van de klantreis om een ieder snel op weg te helpen. Ook hier streeft ons team van specialisten continu ernaar om voor een doelgerichte structuur en een prettige gebruikerservaring te zorgen!’

Michiel doet zijn best om collega’s alsnog regelmatig te spreken via video chat. “We doen ons best om elkaar te spreken, of we gaan samen wandelen tijdens de lunch. Ook hebben we online borrels voor de gezelligheid. Je zorgt ervoor dat je contact houdt met elkaar. Af en toe wat grapjes maken, maar ook vragen hoe het gaat met iemand. Dat is belangrijk.” 

Het uiterste voor de klant

Bij Mediq willen we alles doen voor de klant. Zo willen we altijd blijven innoveren.“Binnen Mediq mag je strategisch meedenken over verschillende aspecten. Zo werken we bijvoorbeeld vaak samen met Marketing om te kijken naar hoe wij ons uiten. Ik doe mee aan veel verschillende projecten, maar tot nu toe is de leukste innovatie 3D printing. Mediq doet daar nu nog niet zoveel mee, maar het is heel leuk om daar onderzoek naar te doen en om dat te presenteren. Hier krijg je ook echt de kans voor, om zo te blijven innoveren.”

ontwikkel mee met ons ambitieuze bedrijf

veel ruimte voor input en ownership

werk met gepassioneerde collega's in hechte teams

Je toekomstige collega's vertellen je graag meer!

Lees de verhalen van je toekomstige collega's hieronder. Zij zullen je een blik geven op Mediq en wellicht helpen met je reis binnen Mediq.

Activeer je job alert

Mis je droombaan niet! Vertel ons je voorkeuren en wij zullen je passende vacatures sturen. Je kan je altijd uitschrijven via de link in je job alert mail.

Activeer je job alert

Mis je droombaan niet! Vertel ons je voorkeuren en wij zullen je passende vacatures sturen. Je kan je altijd uitschrijven via de link in je job alert mail.